page.tpl

Wow Skull Shoots!

Info:

Halloween en El Dia de Muertos (Day of the Dead) komen er aan! Kostuum & Karamel haalt samen met fotografe Elvire Van Ooteghem en hair & make-up artieste Joke Berton alles uit de kast om jou een unieke fotoshoot te laten beleven, met wow-beelden tot resultaat.

Wanneer?

Dit jaar op Zaterdag 28 oktober en dinsdag 2 november 2017.

Wat? 

Deze shoots zijn individuele fotosessies, maar ze staan voor alle duidelijkheid open voor zowel mannen als vrouwen. Jij kiest op voorhand jouw outfit uit het ruime aanbod van onze winkel. Wij personaliseren jouw shoot op basis van deze keuze. De dag zelf krijg je een koninklijke behandeling van twee uur. Eerst tovert Joke een skull make-up op jouw gelaat (al dan niet een sugar skull, naargelang jouw keuze) en verzorgt ze jouw hair styling. Vervolgens is er de fotosessie, die doorgaat op de bovenverdieping van onze winkel. Fotografe Elvire begeleidt je doorheen de gehele shoot. Modelervaring is dus niet nodig! Bij dit alles voorzien we iets sugar sweet en een drankje.

Na afloop ontvang je twee unieke, knap afgewerkte digitale beelden: 1 close-up en 1 ruimer beeld, waarop jouw kostuum en het decor dus mooi zullen staan te pronken.

Prijs

De prijs komt op 235 euro exclusief de prijs van je kostuum(reken daar gemiddeld  €40 voor) Na de shoot kan je bovendien stijlvol Halloween vieren. Het kostuum kan tot maximaal 5 dagen gehuurd worden binnen deze prijs.

Elvire en Joke gaven alvast het goede voorbeeld door een 'Marie-Antoinette-Plays-Dead' make-over uit te werken. Laat dit jou watertanden naar een eigen shoot? Boek dan snel want de plaatsen zijn strikt beperkt.

Hoe?

Leg je boeking meteen vast via kostuumenkaramel@gmail.com of loop even langs in onze winkel!

 

Artikel

wow skull

Verhuurprijs:

235,00 EUR
  • events
  • vrijgezellen bij kostuum & karamel