Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Bril Elvis goud Plastic

Titel:
Bril Elvis goud Plastic

ARTIKEL:
43773Q
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje legendarische stijl en tijdloze klasse toe aan je look met onze betoverende Gouden Elvis Bril in duurzaam plastic. Deze zonnebril, met een iconisch ontwerp dat doet denken aan de onvergetelijke stijl van Elvis Presley, is een waar eerbetoon aan de koning van de rock-'n-roll.

Stap in de schoenen van een legende met deze Goudkleurige Zonnebril Elvis, die moeiteloos de tijdgeest van vervlogen tijden vastlegt. De gouden tint voegt een vleugje glamour toe aan je uitstraling, terwijl het robuuste plastic montuur een duurzame en comfortabele optie biedt voor dagelijks gebruik.

Of je nu een fan bent van vintage mode, naar een feestje wil als de iconische figuur van Elvis of gewoon op zoek bent naar een opvallende zonnebril, deze Gouden Elvis Bril zal ongetwijfeld een statement maken. Met zijn kenmerkende ontwerp dat doet denken aan de tijdloze klasse van Elvis Presley, zul je jezelf omhullen in een aura van onvergetelijke charisma.

Deze zonnebril is niet alleen een modeaccessoire, maar ook een manier om een stukje van de muziekgeschiedenis met je mee te dragen. De gouden tint, het klassieke ontwerp en het duurzame plastic maken van deze bril een onmisbare aanvulling op je collectie.

Wacht niet langer om je look te verfraaien met de unieke flair van een Gouden Elvis Bril. Koop vandaag nog en voeg een vleugje legendarische stijl toe aan je dagelijkse routine.

€ 4,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: