Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Bril Elvis zilver Plastic

Titel:
Bril Elvis zilver Plastic

ARTIKEL:
43773V
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje tijdloze elegantie en een vleugje rock-'n-roll toe aan je look met onze schitterende Zilverkleurige Elvis Bril in duurzaam plastic. Deze zonnebril, geïnspireerd op het iconische ontwerp dat synoniem staat voor de legendarische stijl van Elvis Presley, is een eerbetoon aan de koning van de rock.

Betreed de wereld van een muzikale icoon met deze Zilverkleurige Zonnebril Elvis, die moeiteloos de magie van vervlogen tijden oproept. De zilverkleurige tint voegt een vleugje glamour toe aan je uitstraling, terwijl het stevige plastic montuur duurzaamheid en comfort biedt voor dagelijks gebruik.

Of je nu een liefhebber bent van vintage mode, een fan bent van de Meester zijn iconische stijl of simpelweg op zoek bent naar een opvallende zonnebril, deze Zilverkleurige Elvis Bril zal zeker een statement maken. Met zijn herkenbare ontwerp dat de kenmerkende klasse van Elvis Presley belichaamt, omhul je jezelf met een aura van onvergetelijke persoonlijkheid.

Deze zonnebril is niet alleen een accessoire, maar ook een manier om een stukje van de muziekgeschiedenis met je mee te dragen. De zilverkleurige glans, het tijdloze ontwerp en het duurzame plastic maken deze bril een onmisbaar onderdeel van je collectie.

Wacht niet langer om je look te versterken met de unieke uitstraling van een Zilverkleurige Elvis Bril. Koop vandaag nog en voeg een vleugje rock-'n-roll allure toe aan je dagelijkse stijl.

 

 

€ 5,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: