Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Gezichtsjuwelen Harlekino Girl

Titel:
Gezichtsjuwelen Harlekino Girl

ARTIKEL:
15833
Productomschrijving: 

Laat de sprankelende geest van de Gotham City Girl in je ontwaken met onze Gezichtsjuwelen Harlekino Girl. Deze betoverende gezichtsjuwelen creëren een prachtig patroon rond de ogen, versierd met kleine glittersteentjes en de kenmerkende roze en blauwe vlakken onder de ogen. Hier en daar verschijnen extra harten en ruiten op het gezicht, waardoor je de ultieme Harlekino-look krijgt. Deze gezichtsjuwelen zijn niet alleen perfect voor een Harlekino Girl-stijl, maar kunnen ook schitterend passen bij een leuke clowneske outfit.

Waarom zou je onze Gezichtsjuwelen Harlekino Girl kiezen?

  1. Glamoureuze Harlekino Stijl: Laat je betoveren door de glamoureuze Harlekino-stijl, met sprankelende glittersteentjes en de kenmerkende roze en blauwe vlakken die je een betoverende uitstraling geven.

  2. Veelzijdig voor Creatieve Looks: Deze gezichtsjuwelen bieden veelzijdigheid voor creatieve expressie. Je kunt jezelf transformeren in een Harlekino Girl en je eigen persoonlijke touch aan je look toevoegen.

  3. Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen: Het aanbrengen van de juwelen is een fluitje van een cent, en verwijderen gaat net zo gemakkelijk zonder resten achter te laten.

Stap in de wereld van het mysterie en de glitter met onze Gezichtsjuwelen Harlekino Girl. Of je nu naar een themafeest gaat, een cosplay-evenement hebt of gewoon je eigen unieke look wilt creëren, deze juwelen voegen een vleugje magie en stijl toe aan je gezicht.

Bestel vandaag nog en laat je innerlijke Harlekino Girl stralen!

€ 4,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: