Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Ketting Tirol Edelweis

Titel:
Halsketting Tirol Edelweis

ARTIKEL:
20801400
Productomschrijving: 

Schitter in Tiroler Stijl met Onze Prachtige Goudkleurige Edelweis Ketting - Het Perfecte Juweel om Jouw Dirndl Outfit te Completeren!

Voeg een vleugje Tiroler charme toe aan jouw Dirndl ensemble met onze betoverende Goudkleurige Edelweis Ketting. Deze prachtige ketting is vervaardigd uit glinsterend goudkleurig metaal en kenmerkt zich door een medaillon in een verfijnd edelweis motief. Aan de ketting hangen bovendien twee schattige strikjes in rood-witte vichy stof voor een extra speelse touch.

Deze ketting is niet zomaar een accessoire; het is een expressie van jouw liefde voor traditie met een eigentijdse twist. Het edelweis motief voegt een vleugje authenticiteit en elegantie toe aan jouw outfit. Of je nu op weg bent naar een Oktoberfest, de plaatselijke Moose Bar of een andere bijzondere gelegenheid, deze ketting voegt net dat beetje extra toe aan jouw Dirndl look.

Het goudkleurige metaal en de subtiele strikjes in vichy stof creëren een harmonieuze balans tussen klassieke en moderne elementen. De ketting trekt subtiel de aandacht naar jouw hals en voegt een vleugje glans toe aan jouw uitstraling.

Wacht niet langer om jouw Dirndl outfit te verrijken met deze prachtige Goudkleurige Edelweis Ketting. Bestel nu en straal in Tiroler stijl op elk evenement, met de perfecte mix van traditie en hedendaagse elegantie!

€ 4,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: