Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Minihoedje skull

Titel:
Mini Tophat skull Wit Zwart

ARTIKEL:
74164
Productomschrijving: 

Creëer een onvergetelijke look met onze verbluffende Mini Tophat op diadeem in wit en zwarte strepen, verfraaid met een elegante skull aan de voorzijde. Deze unieke accessoire is doordrenkt met stijl en veelzijdigheid, waardoor het de ideale aanvulling is voor jouw Victoriaanse outfit, Steampunk ensemble, fantasy karakter of zelfs voor het opwekken van een echte Tim Burton-sfeer.

De Mini Tophat op diadeem is een meesterwerk van contrast en elegantie, met zijn kenmerkende witte en zwarte strepen die een dramatisch visueel effect creëren. Het pronkstuk wordt versterkt door de elegante skull aan de voorkant, die een vleugje mysterie en allure toevoegt aan je look.

Dit accessoire is niet alleen perfect voor Victoriaanse en Steampunk stijlen, maar ook voor het belichamen van fantasy-personages en het oproepen van een betoverende Tim Burton-achtige sfeer. De toegevoegde veren en kanten details benadrukken de veelzijdigheid en geven het een extra vleugje finesse.

Of je nu een fashion-forward liefhebber bent van historische stijlen, een gepassioneerde Steampunk-fan, een creatieve ziel die houdt van fantasy, of gewoon op zoek bent naar een uniek stuk om je look te vervolmaken, deze Mini Tophat op diadeem is de perfecte keuze. Bestel nu en voeg een vleugje individualiteit en flair toe aan elke gelegenheid, terwijl je jouw stijl naar een geheel nieuw niveau tilt.

€ 6,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: