Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Partypopper Multicolor Confettikanon 40 cm

Titel:
Partypopper Multicolor Confettikanon 40 cm

ARTIKEL:
66401
Productomschrijving: 

Haal het feest naar een hoger niveau met onze Partypopper Multicolor van 40 cm! Met een eenvoudige draai aan de buis wordt een stroom van levendige multicolor confetti vrijgelaten, waardoor jouw feest direct een explosie van kleur en vreugde wordt! Deze confettikanon, ook bekend als de ultieme feestknaller en confettibom, is een absolute must-have voor elke feestelijke gelegenheid!

Waarom zou je je beperken tot slechts één popper? Onze Partypopper Multicolor 40 cm is perfect geschikt voor diverse gelegenheden. Of je nu een verjaardagsfeest, bruiloft, jubileum of bedrijfsevenement organiseert, deze confettibom voegt een speels en feestelijk element toe aan elke bijeenkomst!

Hier zijn een paar suggesties voor het gebruik van onze Partypopper Multicolor 40 cm:

  • Spectaculaire entree: Verwelkom je gasten met een knallende regen van confetti zodra ze arriveren, en zet meteen de toon voor een onvergetelijk feest!
  • Fotomomenten: Creëer prachtige foto's en leg de vreugde van het moment vast met een achtergrond vol kleurrijke confetti, perfect om te delen op sociale media!
  • Dansvloer sensatie: Laat de confetti neerdalen terwijl de muziek speelt en creëer een levendige en energieke sfeer op de dansvloer waar iedereen van kan genieten!

Aarzel niet langer en voeg vandaag nog onze Partypopper Multicolor 40 cm toe aan je feestbenodigdheden om elk moment te transformeren in een feestelijke herinnering die nog lang zal blijven hangen!

€ 3,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: