Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik 40's Blond Rosie

Titel:
Pruik 40's Blond Rosie

ARTIKEL:
29608
Productomschrijving: 

Ga terug in de tijd en breng een eerbetoon aan de stoere Rosie The Riveter met onze blonde damespruik met typische Victory Rolls. Dit prachtige kapsel is ideaal voor feestjes met een Oorlogs Thema of een jaren 40-thema, en laat je de kracht en vastberadenheid van deze iconische figuur uit die tijd voelen.

De pruik is zorgvuldig vormgegeven met blonde lokken en de karakteristieke Victory Rolls aan beide zijden van het hoofd, waardoor je direct in de voetsporen van Rosie The Riveter kunt treden. Dit kapsel straalt kracht en zelfvertrouwen uit en is een perfecte manier om je femininiteit en vastberadenheid te vieren.

Met de pruik kun je de moedige en vastberaden geest van Rosie The Riveter omarmen en een onvergetelijke indruk maken op je feestelijke evenementen. Het is comfortabel om te dragen en wordt bevestigd met een elastische band, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het op zijn plaats houden tijdens je activiteiten.

Breng de boodschap van gelijkheid, kracht en doorzettingsvermogen over met onze blonde damespruik met Victory Rolls, geïnspireerd door Rosie The Riveter. Bestel vandaag nog en laat je inspireren door deze iconische figuur terwijl je straalt op je volgende themafeest of evenement.

Laat zien dat je niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken en je stem te laten horen terwijl je schittert in dit krachtige kapsel. Mis deze kans niet om een inspiratiebron te zijn voor anderen en een statement te maken met je stijl.

€ 23,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: