Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik 40's Hollywood Starlet Acajou

Titel:
Pruik 40's Hollywood Starlet Acajou

ARTIKEL:
42257
Productomschrijving: 

Stap terug in de tijd en voeg een vleugje vintage elegantie toe aan je look met onze Acajoupruik met lang sluik haar en een elegante krul bovenaan. Deze prachtige pruik is geïnspireerd op de tijdloze glamour van de jaren 40 en is perfect voor themafeesten, retro evenementen en speciale gelegenheden.

De pruik heeft lang, sluik haar in een verleidelijke acajoukleur, waardoor je een sophisticated uitstraling krijgt. Bovenaan de pruik pronkt een elegante krul, die zorgt voor een vleugje vintage charme en stijl. Met een zijstreep creëer je een klassieke look die je terugvoert naar de gouden dagen van de jaren 40.

Of je nu een klassieke Hollywood diva wilt kanaliseren of gewoon wilt genieten van de tijdloze schoonheid van de jaren 40, onze Acajoupruik met lang sluik haar en elegante krul is de perfecte keuze. Het hoogwaardige synthetische haar zorgt voor een natuurlijke uitstraling en is gemakkelijk te stylen.

Stel je voor dat je als een ware ster straalt, gekleed in een adembenemende avondjurk en deze prachtige pruik draagt. Je zult de aandacht trekken en indruk maken op iedereen om je heen.

Bestel vandaag nog onze Acajoupruik met lang sluik haar en elegante krul en voeg een vleugje vintage glamour toe aan je stijl. Laat je inspireren door de klassieke schoonheid van de jaren 40 en creëer een onvergetelijke look voor elk speciaal moment in je leven.

€ 29,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: