Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik Heren Zwart Wild Rocker

Titel:
Pruik Heren Zwart WIld Rocker

ARTIKEL:
42178
Productomschrijving: 

Stap in de wereld van de rocklegendes met onze Zwarte Heren Pruik met Wild Rockster Kapsel. Deze pruik heeft een langharig, zwartgekleurd kapsel dat korter en stekelig vanboven is en aan de achterkant langer uitvalt. Het is de ideale keuze voor Eighties Rockster Personages of ruige Metal Band Zangers.

Waarom kiezen voor onze Zwarte Heren Pruik?

  1. Rock 'n Roll Attitude: Dit kapsel is doordrenkt met de rauwe en rebelse geest van de rockmuziek. Het geeft je de uitstraling van een echte rockster.

  2. Hoogwaardig Haar: De pruik is gemaakt van hoogwaardig synthetisch haar dat er natuurlijk uitziet en aanvoelt. Het is gemakkelijk te stylen en biedt comfortabel draagplezier.

  3. Veelzijdig Accessoire: Of je nu een eerbetoon wilt brengen aan de Eighties rockscene, een rocksterpersonage wilt belichamen, of gewoon een gewaagde uitstraling wilt voor een feest of concert, deze pruik past perfect bij de gelegenheid.

Laat je innerlijke rockster los en creëer een iconische look met onze Zwarte Heren Pruik met Wild Rockster Kapsel. Deze pruik is de sleutel tot het versterken van je persoonlijkheid en het uitstralen van rock 'n roll attitude.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog onze Zwarte Heren Pruik om je outfit te transformeren en de show te stelen op elk feest, concert, of cosplay-evenement. Het is de ideale keuze voor liefhebbers van rockmuziek en een ruige stijl!

€ 18,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: