Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik Nektapijt Man Blond 80's

Titel:
Pruik Nektapijt Man Blonde Meches 80's

ARTIKEL:
21010
Productomschrijving: 

Laat de geest van de jaren '80 herleven met onze opvallende 80's Pruik met Blonde Meches en Nektapijt! Deze pruik, geïnspireerd op de legendarische "Johny" look van die tijd, is een perfecte aanvulling voor een 80's revival of als de ultieme punkpruik voor elke rock-look.

Waarom kiezen voor onze 80's Pruik?

  1. Iconische Stijl: Deze pruik is doordrenkt met de kenmerkende stijl van de jaren '80, met blonde meches en een opvallend nektapijt, wat je direct terugvoert naar die opwindende tijd van rebelsheid en zelfexpressie.

  2. Perfect voor Themafeesten: Of je nu een 80's themafeest bijwoont, een punkrockconcert bezoekt, of gewoon wilt opvallen met een gedurfde en onconventionele look, deze pruik biedt je talloze mogelijkheden.

  3. Hoogwaardige Kwaliteit: Gemaakt met zorgvuldige aandacht voor detail en hoogwaardige materialen, zorgt deze pruik voor een comfortabele pasvorm en een overtuigende uitstraling.

Laat je innerlijke rockster los en creëer een unieke en opvallende look met onze 80's Pruik met Blonde Meches en Nektapijt. Of je nu herinneringen wilt ophalen aan de '80s of gewoon wilt experimenteren met een gedurfde stijl, deze pruik is de sleutel tot een onvergetelijke transformatie.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog onze 80's Pruik om de glorie van de jaren '80 te omarmen of een punkrockstatement te maken op elk feest of evenement. Het is de perfecte keuze voor wie houdt van retro vibes en opvallende persoonlijkheid!

€ 19,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: