Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Roze Paashaaspak Pluche Guus

Titel:
Roze Paashaaspak Pluche Guus

ARTIKEL:
45870
Productomschrijving: 

Vier Pasen in stijl met ons pluche roze paashaaspak! Dit konijnenpak is gemaakt van zacht, hoogwaardig materiaal en is perfect voor iedereen die op zoek is naar een schattige en comfortabele outfit tijdens de paasdagen. Met dit konijnenkostuum kan je de hele dag eieren zoeken en genieten van de lentezon.

Ons roze paashaaspak is onesize en is voorzien van een zachte pluche roze stof, lange oren, witte snoet en een schattige roze neus en een staartje. Het kostuum is geschikt voor volwassenen die houden van de vrolijke uitstraling van de paashaas.

Dit pluche paashaaspak kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zoals Pasen, carnaval, feestjes en festivals. Het is een veelzijdige outfit die je steeds opnieuw kan dragen, want wasbaar en je zal er zeker mee opvallen. Bovendien is ons roze paashaaspak verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs en wordt het snel verzonden naar jouw adres.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu ons roze paashaaspak en maak van jouw volgende feest een onvergetelijke ervaring! Je zal er schattig, vrolijk en comfortabel uitzien als een schattig paashaasje in dit pluche konijnenpak. Verkleed je als een konijn, bunny, haas of lapin, en laat de paashaas in jou naar boven komen!

€ 89,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: