Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Set Vals Schminkbloed en Tube Schmink Wit Zwart Halloween

Titel:
Set Vals Schminkbloed en Tube Schmink Wit Zwart Halloween

ARTIKEL:
42383
Productomschrijving: 

Transformeer jezelf in een meester van duisternis en gruwel met onze Halloween Facepaintkit. Dit alles-in-één setje bevat zwarte, witte schmink en rood schminkbloed, zodat je je fantasie de vrije loop kunt laten en je Halloweenlook tot in de puntjes kunt verzorgen.

In de kit vind je drie handige tubes van 12 ml elk, gevuld met hoogwaardige schmink in de kleuren zwart en wit en tube rode schminkbloed. Of je nu een enge zombie, angstaanjagende vampier of een ander griezelig personage wilt worden, met deze schmink kun je eenvoudig en moeiteloos je Halloween-look creëren.

De bijgevoegde instructies maken het gebruik van deze kit een fluitje van een cent. Knijp gewoon wat verf uit de tube en gebruik een borstel, spons of je vingers om je huid te schilderen zoals gewenst. Voeg daarna het valse schminkbloed toe voor dat extra angstaanjagende effect.

Houd er rekening mee dat bij gebruik voorzichtigheid geboden is. Vermijd contact met de ogen en slik de schmink niet in. Het nepbloed kan tijdelijk tot 4 uur lang vlekken op de huid veroorzaken en kan ook vlekken maken op kleding en stoffen.

Verwijder de schmink eenvoudig met water en zeep of vochtige doekjes. Maak je klaar voor een onvergetelijke Halloween-ervaring met onze Halloween Facepaintkit. Bestel vandaag nog en laat je creativiteit de vrije loop tijdens de spookachtige festiviteiten!

€ 11,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: