Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Tovenaar Cornelius

Titel:
Tovenaar Kostuum Magiër Merlijn Luxe

ARTIKEL:
99.026.028
Productomschrijving: 

Betreed de wereld van oude magie en toverkunst met het Tovenaar Kostuum Magiër Merlijn Luxe uit onze verhuur. Dit buitengewoon luxueus uitgewerkte tovenaarskostuum neemt je mee naar de mystieke sferen van legendes en betovert iedereen met zijn grandeur.

Dit adembenemende kostuum bestaat uit een lang zwart tovenaarsgewaad met prachtige, wijd uitlopende bordeauxrode mouwen, wat onmiddellijk doet denken aan de tijd van legendarische magiërs. De outfit wordt bekroond met een schitterende, luxueuze tovenaarshoed, die de essentie van oude wijsheid belichaamt.

Om je transformatie naar de machtige magiër Merlijn compleet te maken, zijn zwarte handschoenen en enkele ringen met dieprode en blauwe edelstenen inbegrepen. Deze details voegen een extra magische touch toe die je onderscheidt van de rest.

En alsof dat nog niet genoeg is, is ook een luxueuze tovenaarsbaard en pruik inbegrepen, precies zoals getoond op de foto. Dit maakt het kostuum helemaal af en biedt je de mogelijkheid om in de huid te kruipen van de legendarische tovenaar.

Ons Tovenaar Kostuum Magiër Merlijn Luxe huren kan in maat onesize, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm voor de meeste volwassenen. Of je nu van plan bent om te schitteren op een kostuumfeest, een themafeest, een LARP-evenement of gewoon indruk wilt maken op welke gelegenheid dan ook, dit kostuum zal zeker de aandacht trekken en bewondering oogsten.

Wacht niet langer en laat de magie van Merlijn tot leven komen en huur dit adembenemende tovenaarskostuum. Reserveer het vandaag nog en betover jezelf in een wereld van legendes en toverkunst.

Price: 
€ 55,00