Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Strik Regenboog Pride

Titel:
Vlinderdasje Satijnglans Regenboog Strikje Pride

ARTIKEL:
14340
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje kleur en diversiteit toe aan je outfit met ons Vlinderdasje met Regenboogkleuren! Dit prachtige strikje, gemaakt van hoogwaardige zijdezachte stof, is bedrukt met het levendige en symbolische ontwerp van de regenboog, waardoor het de perfecte keuze is om je steun voor de LGBTQ+-gemeenschap te tonen of om gewoon je liefde voor kleur te vieren tijdens verschillende gelegenheden.

Met zijn verstelbare maat en afmetingen van 12 op 6,5 cm, biedt dit vlinderdasje een comfortabele pasvorm en veelzijdigheid voor elke gelegenheid. Hier zijn enkele suggesties voor het dragen van dit unieke en kleurrijke accessoire:

  1. Pride Events: Maak een statement tijdens Pride-evenementen door dit vlinderdasje te dragen met een feestelijke outfit in regenboogkleuren. Het laat zien dat je solidair bent met de LGBTQ+-gemeenschap en viert diversiteit en inclusie.

  2. Festival: Voeg een levendige en kleurrijke touch toe aan je festivaloutfit door dit vlinderdasje te dragen. Het zal je look opfleuren en een positieve en feestelijke sfeer creëren.

  3. Feestjes: Maak je outfit compleet voor feestjes door dit vlinderdasje te dragen met bijpassende accessoires. Het zal de perfecte aanvulling zijn op je outfit en je laten opvallen in de menigte met zijn levendige en opvallende ontwerp.

Of je nu een speciale gelegenheid viert, je steun wilt betuigen aan diversiteit en inclusie, of gewoon een vleugje kleur aan je look wilt toevoegen, ons Vlinderdasje met Regenboogkleuren is het perfecte accessoire om je look compleet te maken en je liefde voor kleur en diversiteit te laten zien!

€ 5,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: