Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Geraldinah

Titel:
Western Outfit Klassiek Country Stijl Geraldinah

ARTIKEL:
99.016.014
Productomschrijving: 

Ontdek de charme van de klassieke country stijl met onze verhuur van Western Outfits! Perfect voor iedereen die op zoek is naar een elegante en authentieke look voor een Western evenement, themafeest, of elke gelegenheid waar de tijdloze schoonheid van het Wilde Westen gevierd wordt. Onze Western Outfit in klassieke country stijl is de ideale keuze voor een deftigere en klassiekere uitstraling.

Deze prachtige outfit bestaat uit een klassiek lang kleed, verfraaid met een oogstrelende tartanruit die een tijdloze elegantie uitstraalt. De lange rok is aan de voorkant versierd met rode rushes, wat een speelse twist geeft aan de traditionele Western look. De korte pofmouwen, afgewerkt met verfijnde borduursels, voegen een extra laag van detail en finesse toe aan het geheel.

Een bijpassende hoed, vervaardigd uit dezelfde stof als de jurk, rondt je look af met een perfecte harmonie van stijl en traditie. Onze Klassieke Western Outfit voor Dames huren kan in maat M, waardoor het een uitstekende keuze is voor velen die op zoek zijn naar die perfecte pasvorm. Voor degenen die andere maten prefereren, bieden wij ook maten S en L aan, zij het in andere stoffen, zodat iedereen de kans krijgt om hun ideale Western look te vinden.

Of je nu de voorkeur geeft aan een klassiekere en deftigere western look voor een speciale gelegenheid, of simpelweg wilt schitteren in een outfit die de essentie van het Wilde Westen vangt, onze Western Outfit in klassieke country stijl is de perfecte keuze. Huur nu en laat je meeslepen door de elegantie en het avontuur van de klassieke country stijl!

Price: 
€ 45,00