Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Twee Zweetbandjes Arm Regenboog

Titel:
Zweetbandjes Arm Regenboog

ARTIKEL:
10961
Productomschrijving: 

Voeg een kleurrijke en inclusieve touch toe aan je outfit met onze Zweetbandjes in Regenboogkleuren. Dit setje van twee zweetbandjes is niet alleen een stijlvolle accessoire, maar ook een uiting van solidariteit met de LGBTQ+ gemeenschap.

Waarom zou je onze Zweetbandjes in Regenboogkleuren kiezen?

  1. Kleurrijk Statement: Laat je ware kleuren zien met deze vrolijke regenboogzweetbandjes. Ze vormen een krachtig statement van inclusie, liefde en acceptatie.

  2. Comfortabel en Functioneel: Naast hun symbolische betekenis zijn deze zweetbandjes ook functioneel. Ze absorberen zweet tijdens het sporten en houden je koel en comfortabel.

  3. LGBTQ+ Vriendelijk: Onze zweetbandjes dragen bij aan het vergroten van de zichtbaarheid en steun voor de LGBTQ+ gemeenschap, en zijn geschikt voor iedereen die wil laten zien dat ze geloven in gelijke rechten en diversiteit.

Voeg een vleugje regenboogkleur toe aan je dagelijkse look, sportoutfit of evenement met onze Zweetbandjes in Regenboogkleuren. Het is de ideale manier om je steun te tonen en te laten zien dat liefde en acceptatie voor iedereen belangrijk zijn.

Bestel vandaag nog onze Zweetbandjes in Regenboogkleuren en draag bij aan een inclusieve en liefdevolle boodschap, waar je ook gaat!

€ 3,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: