Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Contact

Kostuum & Karamel

Berthoudersplein 31

2800 Mechelen

015 20 80 28

kostuumenkaramel@gmail.com www.kostuumenkaramel.be

BEPERKTER OPEN

BEPERKTER OPEN

Maandag
GESLOTEN
Dinsdag
GESLOTEN
Woensdag
11.00 - 18.00
Donderdag
11.00 - 18.00
Vrijdag
11.00 - 18.00
Zaterdag
10.00 - 18.00
Zondag
GESLOTEN

In de nasleep van de Corona Pandemie is onze winkel dit jaar BEPERKTER OPEN.  Voorlopig blijven wij maandag en dinsdag nog gesloten.  Kijk naar de openingsuren hierboven.  Een afspraak maken is NIET meer nodig.  

 

JAARLIJKS VERLOF:  In de zomer zijn wij gesloten vanaf ZONDAG 24 JULI 2022 tot en met DINSDAG 2 AUGUSTUS 2022, terug open op WOENSDAG 3 AUGUSTUS om 11 u!

Route

Wij zijn gelegen op het Berthoudersplein 31, om hier te raken neemt u best de ring rond Mechelen: 

A.(komende van Afrit Mechelen Noord): Aan het kruispunt van Mac Donalds rechtdoor, gedurende drie kruispunten blijft u de ring volgen en laat Nekkerspoel links van u liggen, wanneer u Nekkerspoel voorbij bent neemt u de eerste straat rechts (Bleekstraat) of U parkeert hier links (PARKING ZANDPOORTVEST). In de Bleekstraat is het de eerste straat links, Berthoudersplein, wij bevinden ons achter de hoek aan de rechterkant. Hier kan u (betalend) voor onze deur parkeren. 

B.(komende van Afrit Mechelen zuid): Aan de afrit rechtdoor, U passeert één verkeerslicht, daarna rijdt u over de brug van de vaart, u rijdt op de rotonde langs het station rechtdoor de Hendrik Consiencestraat in, hier sorteert u rechts voor.  U neemt aan de lichten de afslag naar rechts de ring op.  Aan uw linkerkant ziet u parking BRUUL passeren.  U rijdt het volgende kruispunt rechtdoor en volgt de ring.  Daarna rijdt u over de Dijle en ziet u rechts de Thomas More Hogeschool.  Achter deze school rechts ligt PARKING ZANDPOORTVEST.  Hier parkeert u best (betalend, 30 cent per uur, zaterdag gratis).  U neemt de uitgang van de parking aan de andere kant dan Thomas More Hogeschool en steekt daar de ring over naar de overkant.  U kan bijna recht de stad inlopen langs de Bleekstraat.  Dan eerste straat links, Berthoudersplein, wij bevinden ons achter de hoek aan de rechterkant.  Ook hier kan u (betalend) parkeren.

ContactFormulier

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.