Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

hoofdtooi cleopatra luxe

Titel:
hoofdtooi cleopatra luxe

ARTIKEL:
62557
Productomschrijving: 

Voel je als een ware Romeinse koningin met onze prachtige Hoofdstuk. Deze hoed, gedragen op een rekker, is een perfecte aanvulling op je kostuum en zal ongetwijfeld de aandacht trekken. Met zijn turquoise en goudkleurige kraaltjes en een elegante slang op het voorhoofd, straalt deze hoed elegantie en mystiek uit.

Onze Hoofdstuk is geïnspireerd op de pracht en praal van het oude Romeinse rijk. De combinatie van de levendige turquoise kleur en de glinsterende goudkleurige kraaltjes zorgt voor een luxueuze uitstraling. De slang, symbool van wijsheid en kracht, voegt een vleugje mystiek toe aan de hoed en maakt het ontwerp echt uniek.

Of je nu de hoofdrol speelt in een historisch toneelstuk, een themafeest bijwoont of gewoon je verkleedkist wilt uitbreiden, deze Hoofdstuk is een must-have accessoire. Het is comfortabel om te dragen dankzij de rekker en kan worden aangepast aan verschillende hoofdmaten.

Bestel vandaag nog onze Hoofdstuk voor een romeinse koningin en voeg een vleugje elegantie en mystiek toe aan je kostuum. Laat je betoveren door de prachtige details en geniet van de bewonderende blikken die je zult ontvangen.

€ 24,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: