Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Schild en zwaard plastic viking

Titel:
Schild en zwaard plastic viking

ARTIKEL:
62484
Productomschrijving: 

Betreed de wereld van de Vikingen en middeleeuwse legendes met onze prachtige tweedelige set: het Schild en Zwaard uit plastic in Vikingstijl. Deze set is perfect voor avontuurlijke geesten die op zoek zijn naar een authentieke toevoeging aan hun kostuum of cosplay.

Het schild is ontworpen om te lijken op ruw hout, waardoor het lijkt alsof het rechtstreeks uit een Vikingdorp komt. Het zwaard heeft de uitstraling van metaal, waardoor het er robuust en krachtig uitziet. Beide items zijn gemaakt van duurzaam plastic, waardoor ze lichtgewicht zijn en gemakkelijk mee te nemen naar elk evenement.

Of je nu een Vikingpersonage wilt belichamen op een kostuumfeestje, een middeleeuws evenement bijwoont, of gewoon wat extra flair wilt toevoegen aan je cosplay, deze tweedelige set zal zeker de aandacht trekken en je uitstraling compleet maken.

Voeg een vleugje avontuur toe aan je leven met onze Schild en Zwaard uit plastic in Vikingstijl. Bestel vandaag nog en bereid je voor op epische avonturen in de geest van de oude krijgers.

€ 13,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: