Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pirat Black

Titel:
Piraten Outfit Dames Black Bones

ARTIKEL:
99.008.013
Productomschrijving: 

Op zoek naar een opvallende Piraten Outfit voor dames voor verhuur? Zoek niet verder! Onze Piraten Outfit voor dames bestaat uit een prachtig ecru kort piratenkleedje met een aangestikt zwart fluwelen kapiteinsjasje, compleet met schitterende gouden knopen, gouden afbiezing en elegante rode linten. Het piratenkleedje heeft bovendien stijlvolle ecru uitlopende mouwen met kant voor een extra vleugje klasse.

Onze Piraten Outfit huren kan in maten 2 XL en 3 XL. Stijlvol en van hoge kwaliteit, zodat iedereen zich comfortabel en zelfverzekerd kan voelen tijdens het dragen van deze outfit.

Of je nu een themafeest, carnaval, cosplay-evenement of een ander speciaal gelegenheid bijwoont, met onze Piraten Outfit ben je gegarandeerd het middelpunt van de aandacht. De combinatie van ecru en zwart met gouden accenten geeft je een stoere en toch elegante uitstraling die indruk zal maken op iedereen om je heen.

Mis deze kans niet om in stijl als een dappere kapitein te verschijnen en je innerlijke piratenkoningin te onthullen. Huur vandaag nog jouw Piraten Outfit dames en wees klaar voor avontuur en plezier! Verover de zeeën van feestelijkheden en maak een onvergetelijke indruk met deze betoverende outfit!

Price: 
€ 30,00