Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Piraat Ethel

Titel:
Sexy Piraten Outfit Ethel

ARTIKEL:
99.008.003
Productomschrijving: 

Betreed de wereld van piratenavonturen met onze verleidelijke Sexy Piraten Outfit verhuur! Dit kostuum is de perfecte combinatie van stoerheid en verfijning, waardoor je er als een echte piraat met een vleugje allure uitziet.

Onze Sexy Piraten Outfit bestaat uit een wit piratenkleedje met een aangestikt rood piratenjasje met elegante kanten mouwen. Het geheel straalt charme en durf uit en zal je ongetwijfeld laten opvallen op elk evenement.

Om je look een speelse en verleidelijke touch te geven, is het kleedje afgewerkt met een rode of zwarte tulle onderrokje, wat een vleugje volume en flair toevoegt. De zwarte piratenhoed met kant en rode strikken maakt je piratenoutfit helemaal af.  Wij hebben dit kostuum in maat S, M, L en XL

Let op: laarzen en zwaard zijn niet inbegrepen, maar je kunt ze gemakkelijk toevoegen om je look te personaliseren en nog overtuigender te maken.

Of je nu een Piratenfeest bijwoont, een zomers festival viert, een foute party opvrolijkt of een Beach Party onvergetelijk maakt, onze Sexy Piraten Outfit is de perfecte keuze. Met dit kostuum zul je ongetwijfeld de show stelen en de harten van velen veroveren.

Dus maak je klaar om te heersen over de zeeën en huur vandaag nog onze betoverende Sexy Piraten Outfit. Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur vol plezier en opwinding op elk feest of evenement!

Price: 
€ 30,00