Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Clown'tje rood/zwart

Titel:
Sexy Clown Kostuum Rood Zwart Pierrot

ARTIKEL:
99.009.003
Productomschrijving: 

Stap in de spotlight en breng een ondeugende twist naar het circus met ons Sexy Clown Kostuum in verhuur. Dit verleidelijke kostuum is perfect voor themafeesten, carnaval en andere gelegenheden waar je de aandacht wilt trekken als een uitdagende clown.

Het kostuum bestaat uit een kort, nauwsluitend clownsjurkje in de opvallende kleuren rood, zwart en wit. Het is afgewerkt met een geblokt wit-zwart motief en speelse witte ponpons, waardoor je een sexy en speelse uitstraling krijgt. Bij het kostuum is ook een kort rood tullen onderrokje inbegrepen, dat een extra laagje volume toevoegt aan je look.  Bijpassend krijg je ook een kanten kraagje.

Om je outfit compleet te maken, wordt het kostuum geleverd met een schattig clownshoedje op diadeem. Dit hoedje voegt een vleugje ondeugendheid toe en maakt je sexy clownlook helemaal af.

Ons Sexy Clown Kostuum huren kan in maat S, M en L, zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om je curves te accentueren en je zelfvertrouwen te vergroten.  Kousen niet inbegrepen, wel te koop in onze winkel.

Treed op met stijl en speelsheid in ons Sexy Clown Kostuum. Huur vandaag nog en zorg ervoor dat alle ogen op jou gericht zijn tijdens je volgende evenement.

 

 

Price: 
€ 35,00