Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Roodkapje kort

Titel:
Roodkapje Kleedje Sexy

ARTIKEL:
99.006.012
Productomschrijving: 

Duik in het sprookje van Roodkapje en straal elegantie en ondeugendheid uit met dit Sexy Roodkapje Kostuum voor dames uit onze verhuur! Dit betoverende kostuum combineert klassieke elementen met een vleugje verleiding voor een onvergetelijke look.

Het kostuum bestaat uit een kort rood rokje tot boven de knie, compleet met een wit blousje met een aangestikt zwart corsetje voor een flirterige twist. De brede rode kap, versierd met wolvenoortjes in pels, voegt een speels element toe aan je outfit, terwijl de bijgevoegde tulle onderrok zorgt voor een betoverende flair bij elke stap die je zet.

Of je nu een Halloweenfeest, een Sprookjes themafeest of een ander speciaal evenement bijwoont, dit kostuum zal zeker de aandacht trekken en bewondering oogsten. Ons Sexy Roodkapje Kleedje huren kan in maten S, M en XL, zo past dit kostuum perfect bij diverse lichaamstypes en maten.

Dus waar wacht je nog op? Huur vandaag nog dit betoverende kostuum en maak je klaar om de ster van het feest te zijn terwijl je de magie van Roodkapje omarmt en een onvergetelijke indruk achterlaat!"

Price: 
€ 30,00