Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Groen Elfenkleedje Fairytale

Titel:
Groen Elfenkleedje Fairytale

ARTIKEL:
99.006.001
Productomschrijving: 

Ontdek de betoverende wereld van sprookjes en magie met ons Groene Elfenkleedje Fairytale, nu beschikbaar voor verhuur! Dit prachtige kostuum bestaat uit een rekbaar bovenstukje met lange transparante tulle mouwen, en een groen tulle rokje dat reikt tot onder de knie. De elfenpunten aan de onderkant van het rokje voegen een extra vleugje mystiek toe aan deze adembenemende creatie.  Optioneel kan je dit elfenkleedje afwerken met een mooie bloemendiadeem.  Let op, afgebeelde vleugels zijn niet inbegrepen.

Geef vorm aan je innerlijke Tinkerbel en laat de magie tot leven komen met dit sprookjesachtige jurkje. Of betreed het bos als een elegante Bosnimf, klaar om de natuurlijke schoonheid om je heen te omarmen. Dit veelzijdige kostuum is ook perfect voor diegenen die zich willen kleden als één van de drie goede elfenfeeën.

Ons Groene Elfenkleedje Fairytale huren kan in verschillende maten, waaronder S/M, M/L en L/XL. Betover jezelf en anderen op je volgende evenement met dit prachtige en unieke kostuum. Maak je klaar om de hoofdrol te spelen in je eigen sprookje!

Price: 
€ 35,00