Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Teletubbie Kostuum Tinky Winky

Titel:
Teletubbie Kostuum Paars Tinky Winky

ARTIKEL:
99.001.068
Productomschrijving: 

Duik in de betoverende wereld van de Teletubbies met ons Paarse Teletubbie Kostuum Tinky Winky, nu beschikbaar voor verhuur! Dit opvallende kostuum is gemaakt van comfortabele paarse trainingstof en omvat een pak in één stuk met het karakteristieke telescherm op de buik, een vrij gezicht en de onmiskenbare antenne op het hoofd. Verander moeiteloos in Tinky Winky, de vriendelijke en nieuwsgierige Teletubbie.

Dit Paarse Teletubbie Kostuum is niet alleen geschikt voor individuele evenementen, maar het is ook het perfecte groepskostuum voor speciale gelegenheden zoals de laatste honderd dagen of chrysostomos. Voeg een dosis humor en kleur toe aan je feest door samen met je vrienden als het complete Teletubbie-team te verschijnen.

En hier is nog meer goed nieuws: als je besluit om alle vier de Teletubbie-kostuums samen te huren, ontvang je een fantastische korting van 5 euro per kostuum! Maak je feest compleet met dit levendige Paarse Teletubbie Kostuum Tinky Winky. Huur het vandaag nog en maak van jouw evenement een speelse en onvergetelijke ervaring!

Price: 
€ 35,00