Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kostuum Ted

Titel:
Kostuum Ted Mascotte

ARTIKEL:
99.003.022
Productomschrijving: 

Welkom bij onze verhuurservice voor het Bear Ted kostuum, geïnspireerd op de gelijknamige film! Als je een fan bent van dit ondeugende en hilarische personage, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons Bear Ted kostuum is perfect voor themafeestjes, filmavonden, cosplay-evenementen en nog veel meer.

Ons Bear Ted kostuum huren kan in maat onesize (M) en is ontworpen om een comfortabele pasvorm te bieden. Het kostuum bestaat uit een pluche berenhoofd, een knuffelig berenlijf en bijpassende pluche handen.

Het Bear Ted kostuum is gemaakt van hoogwaardige pluche materialen om ervoor te zorgen dat je er niet alleen geweldig uitziet, maar je je ook comfortabel voelt tijdens het dragen. Het pluche berenhoofd geeft je de karakteristieke uitstraling van Bear Ted, terwijl het knuffelige berenlijf en de handen zorgen voor een complete transformatie in dit iconische personage.

Bij onze verhuurservice streven we ernaar om aan al je behoeften te voldoen. Ons Bear Ted kostuum is beschikbaar voor huur, zodat je het kunt dragen tijdens jouw speciale evenement. We bieden flexibele huurperiodes aan, zodat je het kostuum kunt huren voor de duur van jouw feest of cosplay-activiteit.

Maak van je volgende evenement een gedenkwaardige ervaring met ons Bear Ted kostuum. Neem vandaag nog contact met ons op om te reserveren en transformeer jezelf in het ondeugende en hilarische personage uit de gelijknamige film!

Price: 
€ 35,00