Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Teletubbie Kostuum Laa Laa

Titel:
Teletubbie Kostuum Geel Laa Laa

ARTIKEL:
99.001.066
Productomschrijving: 

Duik in de wereld van je favoriete kindertijdsherinneringen met ons Gele Teletubbie Kostuum Laa-Laa, nu beschikbaar voor verhuur! Dit levendige kostuum, vervaardigd uit comfortabele gele trainingstof, omvat een pak in één stuk met het herkenbare telescherm op de buik, een vrij gezicht en de karakteristieke antenne op het hoofd. Transformeer jezelf moeiteloos in Laa-Laa, de vrolijke en avontuurlijke Teletubbie.

Dit Gele Teletubbie Kostuum is niet alleen geschikt voor individuele evenementen, maar het is ook het perfecte groepskostuum voor speciale gelegenheden zoals de laatste honderd dagen of chrysostomos. Voeg een dosis humor en kleur toe aan je feest door samen met je vrienden als het volledige Teletubbie-team te verschijnen.

En hier is nog een geweldig voordeel: wanneer je besluit om alle vier de Teletubbie-kostuums samen te huren, ontvang je een aantrekkelijke korting van 5 euro per kostuum! Maak je feest compleet met dit speelse Gele Teletubbie Kostuum Laa-Laa. Huur het vandaag nog en maak van jouw evenement een levendige en onvergetelijke ervaring!

Price: 
€ 35,00