Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Teletubbie Kostuum Dipsy

Titel:
Teletubbie Kostuum Groen Dipsy

ARTIKEL:
99.001.067
Productomschrijving: 

Maak je klaar voor een dosis nostalgie en plezier met ons Groen Teletubbie Kostuum Dipsy, nu beschikbaar voor verhuur! Dit opvallende kostuum is vervaardigd uit comfortabele groene trainingstof en bestaat uit een pak in één stuk. Het kenmerkt zich door het iconische telescherm op de buik, een vrij gezicht en de onmiskenbare antenne op het hoofd, waardoor je in een oogwenk verandert in Dipsy, de vrolijke groene Teletubbie.

Dit Groene Teletubbie Kostuum is niet alleen perfect voor individueel gebruik, maar ook ideaal als groepskostuum voor speciale gelegenheden zoals de laatste honderd dagen of chrysostomos. Voeg een dosis humor en kleur toe aan je evenement door samen met je vrienden als de complete Teletubbie-bende te verschijnen.

En hier is nog meer goed nieuws: als je besluit om alle vier de Teletubbie-kostuums samen te huren, ontvang je een fantastische korting van 5 euro per kostuum! Maak je feest compleet met dit speelse en herkenbare Groene Teletubbie Kostuum Dipsy. Huur het vandaag nog en maak van jouw evenement een onvergetelijke en kleurrijke ervaring!

Price: 
€ 35,00