Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

The grey Wizard

Titel:
The grey Wizard Fantasy Gandalf Kostuum

ARTIKEL:
99.001.070
Productomschrijving: 

Betreed de wereld van fantasie en magie in het The Grey Wizard Fantasy Gandalf Kostuum uit onze verhuur! Dit grijze tovenaarskostuum is geïnspireerd op de legendarische Gandalf en is perfect voor liefhebbers van epische avonturen en mystieke krachten.

Het kostuum bestaat uit een grijze tuniek, vervaardigd uit authentieke zwaar geweven stof, een bijpassende mantel en een riem om je taille te accentueren. Maar dat is nog niet alles - een prachtige, zware grijze tovenaarshoed is ook inbegrepen om je transformatie naar een ware tovenaar compleet te maken. Ons Grijze Gandalf kostuum huren kan in maat XL/XXL en is eerder voor grote mensen geschikt (+ 1,85m)

En alsof dat nog niet genoeg is, is de prijs inclusief de huur van een hoogwaardige baard en pruik, zodat je de ultieme Gandalf-look kunt bereiken. Wil je je kostuum nog verder verbeteren? Overweeg dan om ook een authentieke houten tovenaarsstaf toe te voegen, verkrijgbaar in onze winkel.

Of je nu een fan bent van de boeken van Tolkien, de films van "The Lord of the Rings" of gewoon op zoek bent naar een betoverende look voor een themafeest of cosplay-evenement, ons The Grey Wizard Fantasy Gandalf Kostuum zal zeker indruk maken op elke bijeenkomst. Bereid je voor op een reis naar het hart van de fantasie en laat je innerlijke tovenaar schitteren!

 

 

 

 

 

Price: 
€ 55,00