Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

MJ  Wolf

Titel:
Thriller Weerwolf Kostuum Halloween

ARTIKEL:
99.026.016
Productomschrijving: 

Stap in de wereld van het onvergetelijke Michael Jackson versus Weerwolf-gevecht met het Thriller Weerwolf Kostuum uit onze verhuur. Dit kostuum combineert het iconische rood-gele highschool jasje met een grote 'M' opgestikt, waardoor je moeiteloos de look van het legendarische popicoon kunt aannemen. Tegelijkertijd krijg je bij dit kostuum een griezelig realistisch grijs latex weerwolfmasker en grijze weerwolfhanden, waardoor je de transformatie naar een angstaanjagende weerwolf kunt voltooien.

Belangrijkste kenmerken van ons Thriller Weerwolf Kostuum:

  • Iconisch Jasje: Het rood-gele highschool jasje met de grote 'M' is een eerbetoon aan de legendarische muziekvideo 'Thriller' en maakt je onmiddellijk herkenbaar als Michael Jackson.

  • Realistisch Weerwolfmasker en Handschoenen: Het grijs latex weerwolfmasker en de bijpassende handschoenen voegen een angstaanjagende en filmgetrouwe touch toe aan je outfit.

Dit Thriller Weerwolf Kostuum huren kan in maat L en is ideaal om te transformeren in je favoriete idool, Michael Jackson, of om de aandacht te trekken tijdens Halloweenfeesten, themafeesten, of kostuumevenementen. Het is een eerbetoon aan één van de meest iconische muziekvideo's aller tijden en geeft je de kans om deel uit te maken van de geschiedenis.

Laat de magie van 'Thriller' herleven en stap in de schoenen van de legendarische Michael Jackson met dit geweldige kostuum. Huur het vandaag nog en bereid je voor op een unieke en gedenkwaardige ervaring!

Price: 
€ 35,00