Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Tovenaar Merlijn

Titel:
Middeleeuwse Tovenaar Outfit Magician Cornelius Luxe

ARTIKEL:
99.026.029
Productomschrijving: 

Betreed de magische wereld van oude tovenarij met de Middeleeuwse Tovenaar Outfit Magician Cornelius Luxe uit onze verhuur. Dit uitzonderlijk luxueuze tovenaarskostuum neemt je mee naar een tijd van mystiek en magie, en laat je stralen als nooit tevoren.

Dit adembenemende kostuum bestaat uit een lang zwart tovenaarsgewaad, vervaardigd uit weelderig zwart fluweel. Als kroon op het werk draag je daarover een tweede zwarte fluwelen tovenaarsmantel, verfraaid met schitterende goudkleurige borduursels. Het geheel wordt bekroond met een prachtige en luxueuze tovenaarshoed die de essentie van oude wijsheid belichaamt.

Om je transformatie naar Magician Cornelius compleet te maken, zijn zwarte handschoenen en enkele ringen met dieprode en blauwe edelstenen inbegrepen. Deze details voegen een extra magische touch toe die je onderscheidt van de rest.

En alsof dat nog niet genoeg is, is ook een luxueuze tovenaarsbaard en pruik inbegrepen, precies zoals getoond op de foto. Dit maakt het kostuum helemaal af en biedt je de kans om in de huid te kruipen van een ware magiër.

Onze Middeleeuwse Tovenaar Outfit Magician Cornelius Luxe huren kan in maat onesize, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm voor de meeste volwassenen. Dit kostuum is ideaal voor themafeesten, LARP-evenementen, cosplay, toneelvoorstellingen, of gewoon om indruk te maken op welke gelegenheid dan ook. Het brengt de magie en mystiek van oude tovenarij tot leven.

Wacht niet langer en laat de kracht van Magician Cornelius door je heen stromen met dit ongelooflijke tovenaarskostuum. Reserveer en huur het vandaag nog en stap in de schoenen van een tovenaar uit een andere tijd.

Price: 
€ 55,00