Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Musketier LUXE

Titel:
Luxe Musketier Kostuum Athos Fluweel

ARTIKEL:
99.021.025
Productomschrijving: 

Treed binnen in de wereld van moed en broederschap met ons Luxe Musketier Kostuum "Athos" in Blauw Fluweel. Dit musketierskostuum, geïnspireerd door de onvergetelijke avonturen van de dappere musketiers uit de verhalen van Alexandre Dumas, combineert weelde met historische flair, ideaal voor iedereen die verlangt naar een nobele uitstraling op themafeesten, historische bals of theatervoorstellingen.

Het hart van ons "Athos" kostuum is de jerkin, uitgevoerd in rijk donkerblauw fluweel dat koninklijke elegantie uitstraalt. Deze jerkin wordt verfraaid met opvallende gouden knopen aan de voorzijde en een subtiel, doch indrukwekkend goudkleurig kruis op het hart, een symbool van moed en toewijding. Een zilveren galon bies omlijst het geheel, waardoor het kostuum een extra dimensie van verfijning en aandacht voor detail krijgt.

Naast de unieke jerkin bestaat het kostuum uit de volgende elementen, die samen zorgen voor een authentieke en onvergetelijke musketierervaring:

  • Zwarte Collan: Een comfortabele basis die essentieel is voor elke avonturier.
  • Knielange Zwarte Broek/Culottes: Vervaardigd in een stijl die trouw blijft aan het tijdperk, bieden deze broeken zowel stijl als functionaliteit.
  • Witte Brede Kraag met Kant: Voegt een vleugje elegantie toe aan het kostuum en benadrukt de verfijnde smaak van de drager.
  • Zwart Vilten Hoed met Brede Rand met Pluim: Een essentieel accessoire dat de musketier zijn kenmerkende silhouet geeft.
  • Bijpassende Handschoenen: Een detail dat het kostuum compleet maakt en zorgt voor een gepolijste uitstraling.
  • Zwarte laarzen:  zitten niet in de prijs inbegrepen maar kunnen voor een supplement van 15 euro.

Ons Luxe Musketier kostuum huren kan in de maten M, L, en XL, het belooft een perfecte pasvorm voor diverse lichaamstypes, waardoor iedereen de kans krijgt om in de huid te kruipen van een dappere musketier.

Of je nu de held wilt zijn op een kasteelfeest, de ster van een historisch bal, of een onvergetelijke verschijning in een theatervoorstelling, ons Luxe Musketier Kostuum "Athos" in Blauw Fluweel biedt de ideale combinatie van luxe, avontuur en historische authenticiteit. Huur vandaag nog en maak je klaar om jezelf te transformeren in een personage van ongekende moed en elegantie.

 

 

 

 

 

 

Price: 
€ 50,00