Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Jonkvrouw Helena

Titel:
Kasteeldame Kleed Jonkvrouw Helena

ARTIKEL:
99.011.020
Productomschrijving: 

Laat de Magie Herleven met Ons Zwarte Fluwelen Middeleeuwse Kasteeldamekleed uit onze verhuur.

Betreed de wereld van mythen en legendes met onze prachtige Zwarte Fluwelen Middeleeuws Kasteeldamekleed uit onze Verhuur. Deze adembenemende ensemble is doordrenkt met de allure van vervlogen tijden en roept het beeld op van een Hofdame of een Betoverende, maar misschien wel kwade Fee uit een betoverend sprookje.

Het hoogtepunt van deze outfit is het kleed van weelderig zwart fluweel, dat je omhult in koninklijke gratie en elegantie. Met een wijde rok en wijd uitlopende mouwen in goudkleurige brocaatstof, creëer je een look die zowel majestueus als betoverend is. Het contrast tussen het zwarte fluweel en het goudkleurige brocaat voegt een vleugje mysterie en pracht toe aan je verschijning.

Om je transformatie compleet te maken, hebben we een bijpassende fluwelen Punthoed inbegrepen. Deze hoed voegt een vleugje magie toe en maakt je klaar om de hoofdrol te spelen in je eigen sprookjesverhaal.

Of je nu een kostuumgala, een middeleeuws feest of een magisch sprookjesevenement bijwoont, ons Zwart Fluwelen Kasteeldamekleed zal je doen stralen als een ster. Deze outfit belichaamt de elegantie van het verleden en de betovering van sprookjes, waardoor je bewonderende blikken zult trekken waar je ook gaat.

Ons Kasteeldame Kleed huren kan in maat  S,M en XL, zo hoef je je geen zorgen te maken over de pasvorm. Treed binnen in de wereld van magie en avontuur terwijl je gehuld bent in deze unieke creatie.

Als je verlangt naar een onvergetelijke indruk en een vleugje mysterie aan je verschijning wilt toevoegen, zoek dan niet verder. Kies voor onze Zwarte Fluwelen Kasteeldamekleedje uit onze Verhuur en laat je fantasie de vrije loop terwijl je deel wordt van een tijdperk van dromen en verwondering.

Price: 
€ 40,00