Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kardinaal Rood

Titel:
Kostuum Kardinaal Rood Luxe Richelieu

ARTIKEL:
99.017.009
Productomschrijving: 

Ontdek onze verhuur van het verbluffende Kardinaal Kostuum Luxe in een prachtig rood ontwerp, afgewerkt met een elegante zwarte bies. Dit kwalitatieve kostuum omvat een luxe soutane in een opvallende rode kleur, dat je onmiddellijk het gezag en de uitstraling van een echte kardinaal geeft. De subtiele zwarte bies voegt een verfijnd detail toe aan dit majestueuze ensemble.

Het Kardinaal Kostuum wordt compleet geleverd met 2 riemen, een keppeltje en handschoenen voor een indrukwekkende en compleet afgewerkte look. Daarnaast voegen we ook een kardinaalsring en kruis toe, waardoor je in volledige stijl kunt schitteren.

Onze rood Kardinaal Kostuum Luxe huren kan in maat M/L, zodat je verzekerd bent van een perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort tijdens elk religieus themafeest, toneelstuk of andere gelegenheid.

Stap in de rol van een kardinaal en straal gezag en grandeur uit met dit prachtige en opvallende rode kostuum. Of je nu een religieus evenement bijwoont, deelneemt aan een toneelstuk of gewoonweg een majestueuze verschijning wilt zijn op een feestelijke gelegenheid, ons Kardinaal Kostuum Luxe zal je zeker onderscheiden.  Ook als bekende historische figuur zoals Kardinaal Richelieu aan het Franse hof van Lodewijk XIII kan dit kostuum perfect dienen.

Wacht niet langer! Huur vandaag nog ons schitterende Kardinaal Kostuum Luxe in rood met zwarte bies en maak van je volgende evenement een onvergetelijke ervaring vol devotie en elegantie!

 

 

Price: 
€ 35,00