Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Jonkvrouw Campagnola

Titel:
Middeleeuwse Jurk Jonkvrouw Campagnola

ARTIKEL:
99.011.015
Productomschrijving: 

Begeef je in een betoverende tijd met dit Middeleeuwse Jurk Jonkvrouw uit onze verhuur. Dit prachtige ensemble, bestaande uit een lang ecru kleed in een lichte ecru brocaat stof, brengt de elegantie van vroeger tot leven. Het kleed is meesterlijk vervaardigd met zijdenachtige details aan de zijkanten, afgewisseld met weelderig donker fluweel.

Met een mooi uitgesneden decoleté en elegante pofmouwen, omhult dit kleed je als een tijdloze omhelzing. De subtiele combinatie van ecru brocaat en donker fluweel creëert een prachtig contrast, waardoor je straalt als een authentieke jonkvrouw.

Dit kleed wordt hier afgebeeld met een prachtige historische hoofdrol in het haar, waardoor de look nog meer diepte en authenticiteit krijgt. Echter, je kunt ook kiezen voor een elegante tiara die je een koninklijke uitstraling geeft, passend bij de allure van de Middeleeuwen.

Onze Middeleeuwse Jonkvrouw Jurk huren kan in maat M.  We nodigen je uit om deze reis naar het verleden te omarmen. Of je het nu een Middeleeuwse jurk, een historisch gewaad of een Renaissance kleed noemt, dit ensemble is een eerbetoon aan klasse en gratie.

Huur vandaag nog dit prachtige Middeleeuwse kleed voor jouw speciale gelegenheid en laat de geschiedenis herleven met jou in de hoofdrol. Voor meer informatie en boekingen staan we graag voor je klaar. Maak je klaar om als een echte jonkvrouw te stralen in dit tijdloze meesterwerk.

Price: 
€ 50,00