Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Koningin Reinildis

Titel:
Renaissance Jurk Bordeaux Reinildis

ARTIKEL:
99.011.031
Productomschrijving: 

Ontdek de betoverende schoonheid van onze Renaissance Jurk Bordeaux, nu beschikbaar voor verhuur! Deze prachtige jurk is vervaardigd uit luxueus bordeaux fluweel en is voorzien van adembenemende lange pofmouwen, waardoor je als een ware Renaissance prinses zult stralen.

Het hoogtepunt van deze jurk zijn de honderden schitterende pailletten die de onderkant van de rok tot aan het decolleté versieren, waardoor elke beweging een magische glans krijgt. Deze jurk is hier afgewerkt met bijpassende punthoed, eveneens in bordeaux fluweel.  Of je nu de ster van een bal wilt zijn of de aandacht wilt trekken op een kostuumfeestje, deze jurk zal je onmiddellijk laten schitteren.

Onze Renaissance Jurk Bordeaux huren kan in maat S, waardoor het perfect is voor degenen die een kleinere maat prefereren. Deze jurk biedt eindeloze mogelijkheden voor kostuumspel en historische re-enactments. Laat je fantasie de vrije loop en stap in de wereld van koninklijke elegantie en mysterie.

Ontdek de vele personages die je met deze jurk kunt belichamen, zoals een elegante hofdame, een betoverende fee, of zelfs een romantische prinses uit een ver verleden. Huur vandaag nog onze Renaissance Jurk Bordeaux en laat je dromen werkelijkheid worden!

Price: 
€ 50,00