Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Jonkvrouw Catrijn

Titel:
Middeleeuws Kleed Kasteeldame Catrijn

ARTIKEL:
99.011.016
Productomschrijving: 

Stap in de magische wereld van kastelen en sprookjes met ons Middeleeuwse Kleed in katoen uit onze verhuur, speciaal ontworpen voor de gracieuze kasteeldames van vandaag. Dit diepblauwe, langgerekte kleed met prachtige details neemt je mee op een reis terug in de tijd en voegt een vleugje fantasie toe aan je look.

Het diepblauwe kleed wordt subtiel afgewisseld met elegante bordeaux stof, wat een rijke en vorstelijke uitstraling creëert. De typische breed uitlopende middeleeuwse mouwen geven je een vorstelijke houding terwijl je beweegt. Het gouden borduursel aan de mouwen en het decoleté voegt een vleugje luxe toe, waardoor je als een koninklijke verschijning schittert.

Dit kleed wordt prachtig geaccentueerd met een elegante bordeaux katoenen riem, die je taille op een sierlijke manier benadrukt. Ons Middeleeuws kleed voor Kasteeldames huren kan in maat S/M, zo is dit kleed perfect afgestemd op jouw afmetingen.

Je kunt deze prachtige creatie nog verder personaliseren met een bijpassende tiara of hoofddeksel. Of je jezelf nu ziet als een elegante kasteeldame of een nobele elfenvrouw uit een episch fantasy verhaal, dit kleed is de perfecte aanvulling op je visie.

Laat de geschiedenis herleven en je verbeelding de vrije loop met ons betoverende Middeleeuwse Kleed in katoen. Reserveer dit meesterwerk vandaag nog en bereid je voor om een verhaal van elegantie en fantasie te vertellen. Voor meer informatie en boekingen staan we graag voor je klaar. Transformeer jezelf tot een tijdloze en magische verschijning met dit unieke kleed.

Price: 
€ 40,00