Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Koning Arthur

Titel:
Middeleeuws Kostuum Heren Koning Arthur Outfit

ARTIKEL:
99.011.022
Productomschrijving: 

Stap in de Schoenen van Legendarische Macht met Ons Koning Arthur Middeleeuws Kostuum uit onze verhuur

Verrijk jezelf met de grootsheid van de middeleeuwen en beleef de legende van Koning Arthur opnieuw met ons indrukwekkende Koning Arthur Kostuum. Dit meesterwerk van een ensemble brengt de mythische figuur van Koning Arthur tot leven en biedt jou de kans om jezelf te transformeren tot een machtige duistere koning of een rijke Kasteelheer.

Dit buitengewone kostuum omvat een zwart fluwelen tuniek die tot aan de knie reikt. De tuniek is afgewerkt met een subliem zilverkleurig borduursel en sprankelende edelstenen voorop. Elk detail draagt bij aan de weelderige uitstraling van dit kostuum en geeft je een koninklijke allure.

De prachtig uitgewerkte mantel is vervaardigd uit zwart en zilver brocaatstof en is afgewerkt met een weelderige zwarte pels. De combinatie van texturen en kleuren voegt een vleugje grandeur en mystiek toe aan de look.

Voor het hoofddeksel kun je kiezen tussen een zwarte pofmuts of een imposante metalen kroon, afhankelijk van de uitstraling die je wilt creëren. Elk detail is met zorg overwogen om je de meest authentieke ervaring te bieden.

Bij het huren van ons Koning Arthur Middeleeuws Herenkostuum zorgen we voor volledigheid. Een collan en een koningsring zijn inbegrepen, waardoor je de volledige regaliteit van Koning Arthur kunt omarmen.

Ons Koning Arthur Kostuum huren kan in maat L/XL, zo hoef je je geen zorgen te maken over de pasvorm. Of je nu een kostuumfeest bijwoont, een theaterproductie opvoert of een middeleeuws evenement viert, ons Koning Arthur Kostuum zal je in de schijnwerpers zetten en je het gevoel geven dat je deel uitmaakt van een episch verhaal.

Huur ons Koning Arthur Kostuum en breng de legendarische figuur van Koning Arthur tot leven in al zijn duistere pracht en praal.

Price: 
€ 55,00