Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Jonkvrouw Annabella

Titel:
Jonkvrouw Kleed Annabella

ARTIKEL:
99.011.013
Productomschrijving: 

Voel je als een betoverende adellijke dame uit lang vervlogen tijden met ons adembenemende Jonkvrouw kleed. Huur dit prachtige kostuum en stap in de wereld van elegantie en allure. Het kleed is gemaakt van luxueus fluweel en heeft een bordeauxrode rok met een beige corsage, waardoor een perfecte combinatie van kleuren ontstaat. De lange uitlopende mouwen zijn verfraaid met borduursel aan de rand, wat een vleugje verfijning toevoegt.

Ons Jonkvrouw kleed, ook wel bekend als een Renaissance jurk, is ontworpen met aandacht voor detail en gemaakt van hoogwaardige materialen. Het fluweel voegt een gevoel van weelde toe, terwijl het borduursel aan de mouwen zorgt voor een extra vleugje schoonheid. Met dit kostuum word je getransformeerd tot een gracieuze en nobele verschijning op elk evenement, of het nu een themafeest, historische re-enactment of een speciale gelegenheid is.

Door ons Jonkvrouw kleed te huren, geniet je van het comfort van de zachte stof en de vloeiende pasvorm. Laat je betoveren door de prachtige kleurencombinatie en het opvallende borduursel. Betreed de ruimte als een ware Renaissance dame en laat iedereen versteld staan van je schoonheid en elegantie.

Maak vandaag nog een afspraak om dit betoverende Jonkvrouw kleed in fluweel te huren. Wij verhuren dit Jonkvrouw kleed in S/M.  Beleef een unieke en onvergetelijke ervaring, omringd door de pracht en praal van de middeleeuwen en de Renaissance. Wees de belichaming van klasse en stijl in dit schitterende kostuum.

Price: 
€ 50,00