Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kardinaal Zwart

Titel:
Kostuum Kardinaal Zwart Luxe

ARTIKEL:
99.017.008
Productomschrijving: 

Welkom bij onze verhuurservice voor het luxe Kardinaal Kostuum! Dit prachtige kostuum omvat een kwalitatief zwarte soutane, luxueus afgewerkt met een elegante rode bies, waardoor je een opvallende verschijning zult zijn. Het kostuum wordt compleet gemaakt met 2 riemen, witte kardinaalsboord, een keppeltje en handschoenen voor een authentieke en majestueuze uitstraling.

Bij dit luxe Kardinaal Kostuum voegen we ook een kardinaalsring en kruis toe, waardoor je de grandeur van een echte kardinaal kunt ervaren.

Ons zwarte Kardinaal Kostuum huren kan in maat M/L, zodat je verzekerd bent van een comfortabele pasvorm tijdens elk religieus themafeest of toneelstuk.

Stap in de rol van een kardinaal en straal gezag en spiritualiteit uit met dit prachtige kostuum. Of je nu een religieus themafeest bijwoont of een kardinaal speelt in een toneelstuk, dit luxe Kardinaal Kostuum voegt een vleugje authenticiteit en elegantie toe aan je verschijning.

Wacht niet langer! Huur vandaag nog ons indrukwekkende Kardinaal Kostuum Luxe en laat jezelf onderdompelen in de sfeer van hoogwaardigheid en devotie. Maak van je volgende religieuze evenement of toneelstuk een onvergetelijke ervaring met dit prachtige zwart Kardinaal Kostuum!

 

 

 

Price: 
€ 35,00