Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pater

Titel:
Bruine Pater Kostuum Monnik

ARTIKEL:
99.017.003
Productomschrijving: 

Ontdek ons prachtige aanbod voor de verhuur van het Bruine Pater Kostuum! Dit authentieke kostuum bestaat uit een Bruin Paterskleed, ook wel bekend als een bruine pij, samen met een stijlvolle kraag, een karakteristiek koord en een symbolisch kruis. Met dit kostuum kun je jezelf onderdompelen in de tijdloze traditie van de Franciscaanse monniken.

Ons Bruine Pater Kostuum huren kan in verschillende maten - M, L en XL - zodat je altijd de perfecte pasvorm vindt die bij jouw lichaamsbouw past. Of je nu een religieus evenement bijwoont, deelneemt aan een toneelstuk, een themafeest hebt, of gewoon een opvallende verschijning wilt zijn, ons Bruine Pater Kostuum zal je de sereniteit en devotie van een echte pater laten voelen.

Huur vandaag nog ons Bruine Monnik Kostuum en dompel jezelf onder in de spiritualiteit en nederigheid van deze eerbiedwaardige orde. Met de bruine pij, kraag, koord en kruis, ben je klaar om een inspirerende en gedenkwaardige indruk te maken op elk evenement. Wacht niet langer, maak van je volgende gelegenheid iets bijzonders met ons prachtige Bruine Pater Kostuum!

Price: 
€ 30,00