Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kasteeldame Charlotte

Titel:
Bourgondisch Kleed Kasteeldame Charlotte

ARTIKEL:
99.011.025
Productomschrijving: 

Stap in de wereld van weelderige elegantie met ons prachtige Bourgondische kleed in zwarte fluweel uit onze verhuur. Dit kleed belichaamt pure luxe en stijl, met een unieke combinatie van materialen en details die je meteen terugvoeren naar een betoverend historisch tijdperk.

Het hart van dit kleed wordt gevormd door de perfecte harmonie tussen de zwarte fluwelen stof en het centrale middenpand in rijke brocaatstof. De subtiel glanzende fluweel en het gedetailleerde brocaat vormen samen een visueel meesterwerk dat direct de aandacht trekt.

Wat dit kleed echt bijzonder maakt, zijn de historische borduursels in bruin beige en goud die het brocaatstof sieren. Elke steek draagt bij aan het verhaal dat dit kleed te vertellen heeft, en elke lijn voegt een vleugje historische pracht toe aan het geheel.

De goudkleurige afboording langs de randen van het kleed voegt een vleugje koninklijke elegantie toe en benadrukt de fijne details die met zorg zijn ontworpen. De pofmouwen, gemaakt van dezelfde zwarte fluweelstof, geven het kleed een speels element dat perfect in balans is met de algehele elegantie.

Om je look helemaal af te maken, heb je de keuze tussen een hoofdrol in het zwart of een schitterende tiara. Deze aanpasbare accessoires geven je de vrijheid om je persoonlijke stijl toe te voegen aan het kleed en je eigen unieke uitstraling te creëren.

Ons Bourgondische kleed in zwarte fluweel huren kan in maat M, zodat je verzekerd bent van een perfecte pasvorm die je natuurlijke schoonheid accentueert. Of je nu een historisch evenement, een koninklijke bijeenkomst of een elegant themafeest bijwoont, ons zwarte fluwelen Bourgondische kleed met brocaatstof en gouden details zal je ongetwijfeld laten stralen.

Dompel jezelf onder in de pracht en praal van vervlogen tijden door dit unieke kleed te reserveren voor je speciale gelegenheid. Neem nu contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren en je reservering te plaatsen. We kijken ernaar uit om je te helpen de perfecte look te creëren die je stralend en zelfverzekerd laat voelen.

Price: 
€ 50,00