Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Edele Dame Franceska

Titel:
Middeleeuws Dameskleedje Franceska

ARTIKEL:
99.011.005
Productomschrijving: 

Betreed de magische wereld van weleer met onze unieke verhuurservice voor een adembenemend Middeleeuws Kleed in schitterend rood en goud. Deze betoverende Middeleeuwse jurk is samengesteld uit een prachtige rok van satijnachtige gouden stof en een bovenstuk van prachtige rode brocaatstof, die met goudkleurige draad is geborduurd voor een luxueuze uitstraling.

Laat uzelf onderdompelen in de grandeur van vervlogen tijden terwijl u het kleed draagt, een meesterwerk dat de perfecte balans tussen koninklijke allure en historische elegantie bereikt. De dieprode hoofdrol in uw haar voegt een vleugje diepte en dramatiek toe aan het geheel, waardoor uw verschijning nog indrukwekkender wordt.

Ontdek de pracht van het verleden met ons Middeleeuws Kleed, uit onze uitgebreide collectie van historisch geïnspireerde kledingstukken. Elk aspect van deze jurk is met zorg ontworpen om de tijdloze schoonheid van vervlogen tijden te omarmen en te vieren, zodat u een onvergetelijke indruk kunt maken op themafeesten, historische evenementen en andere bijzondere gelegenheden.

Het Middeleeuwse Kleed in rood en goud huren kan in maat M en biedt u de kans om in de huid te kruipen van een echte hofdame uit het verleden. Voel de magie van het verleden terwijl u deze prachtige jurk draagt, direct beschikbaar voor verhuur uit onze collectie. Schitter en straal in dit weelderige en historisch geïnspireerde ensemble en laat uw innerlijke prinses tot leven komen.

Price: 
€ 50,00