Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Koning Henry

Titel:
Koning Henry IIIV Kostuum Luxe

ARTIKEL:
99.011.021
Productomschrijving: 

Ervaar Koninklijke Pracht met onze Luxe Henry VIII Kostuum uit onze Verhuur

Betreed de grootsheid van het verleden en verrijk je ervaring met ons verbluffende Henry VIII Kostuum, uitgevoerd in een ongeëvenaarde luxe. Dit koninklijke ensemble is een meesterwerk dat je terugvoert naar de glorieuze dagen van Henry VIII, en met onze luxe uitvoering waan je jezelf werkelijk in zijn koninklijke hof.

Dit magnifieke kostuum omvat een goudkleurige tuniek van weelderige brocaatstof, rijkelijk versierd met glinsterende edelstenen die dienen als verfijnde knopen. De tuniek belichaamt de majestueuze stijl van Henry VIII en straalt een aura van koninklijke waardigheid uit.

De toevoeging van een mantel, verfraaid met prachtige borduursels en afgezet met pels, voegt een vleugje grandeur toe aan de look. Deze mantel is een eerbetoon aan de pracht en praal van het koninkrijk.

Om het geheel te completeren, hebben we een schitterende metalen kroon met edelstenen toegevoegd. Deze kroon geeft je een koninklijke uitstraling en laat je voelen als een heerser uit vervlogen tijden.

Bij het huren van ons luxe Henry VIII Kostuum wordt ook gedacht aan de details. Een zwarte collan en een koningsring zijn inbegrepen, waardoor je de volledige koninklijke look kunt aannemen.

Of je nu de hoofdrol wilt spelen op een kasteelfeest, een historische re-enactment bijwoont of een koninklijk themafeest viert, ons Henry VIII Kostuum zal je ongetwijfeld in de schijnwerpers zetten. Huren kan in maat L/XL, hoef je je geen zorgen te maken over de pasvorm.

Stap in de schoenen van een koning en laat jezelf onderdompelen in het rijke erfgoed van het verleden. Huur ons Luxe Henry VIII Kostuum en beleef een onvergetelijke ervaring vol koninklijke grandeur.

Price: 
€ 55,00