Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Koning Bartholomeus

Titel:
Tudor Kostuum Koning Bartholomeus

ARTIKEL:
99.011.028
Productomschrijving: 

Stap in de Koninklijke Geschiedenis met Onze Verhuur van Tudor Kostuum in Bordeaux Fluweel en Brocaat

Ontdek de grootsheid van het verleden met ons majestueuze Tudor Kostuum, nu beschikbaar voor verhuur. Dit kostuum neemt je mee naar de weelderige tijden van het Tudor-tijdperk, met zijn prachtige bordeaux fluwelen tuniek en rijkelijke brocaatmantel, doordrenkt met koninklijke details.

Dit koninklijke kostuum bestaat uit een knielange tuniek in diep bordeaux fluweel, een stof die synoniem staat voor luxe en elegantie. De tuniek is afgewerkt met gouden borduursels en glinsterende edelstenen op de borst, die een weelderig accent toevoegen aan het geheel.

De grandeur van dit kostuum wordt verder versterkt door de rijkelijke mantel in bordeaux en zwart brocaatstof. De mantel is versierd met een weelderige pelsen zwarte boord en opvallende pofmouwen. Gouden borduursels en edelstenen sieren zowel de pofmouwen als de mantel, waardoor het kostuum een vorstelijke uitstraling krijgt.

Voor de finishing touch is er de keuze tussen een prachtige bordeaux muts met een elegante zwarte pluim, of een koninklijke kroon naar jouw voorkeur. Zo kun je je eigen unieke stijl aan dit historische kostuum toevoegen.

Bij dit kostuum zijn alle details doordacht: een collan, handschoenen en bijpassende ringen zijn inbegrepen om de totale look compleet te maken.

Of je nu een historisch evenement, een theaterproductie, of een kasteelfeest bijwoont, ons Tudor Kostuum huren kan in maat L/XL en zal je betoveren en je laten voelen als een ware edele. Het samenspel van fluweel, brocaat en weelderige details creëert een look die tijdloze klasse en majesteit uitstraalt.

Mis deze kans niet om een stukje geschiedenis te ervaren. Reserveer ons Tudor Kostuum nu voor je speciale gelegenheid en dompel jezelf onder in de pracht en praal van het verleden.

Neem vandaag nog contact met ons op om beschikbaarheid en reserveringen te bespreken. Wij staan klaar om je te helpen je volgende evenement te transformeren met een vleugje Tudor-glorie.

Price: 
€ 55,00