Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Edele Vrouwe Jacobien

Titel:
Middeleeuwse Jurk Edele Vrouwe Jacobien

ARTIKEL:
99.011.006
Productomschrijving: 

Stap binnen in een betoverend verleden met onze verhuurservice voor een prachtig Middeleeuws Kleed in een verfijnde cremekleur en warm oker fluweel. Dit kleed is als een tijdreis naar de elegantie van weleer, met een subliem oker fluwelen rok en een bovenstuk in zachte cremekleurige fluweel.

De magie zit in de details: het middenpaneel en de binnenkant van de mouwen zijn versierd met prachtig geborduurde bloemenmotieven. Elk stiksel ademt de sfeer van de Middeleeuwen, een tijd van ambacht en finesse. De mouwen en het decoleté zijn delicaat afgewerkt met fijne kant, wat het kleed een vleugje romantiek en verfijning geeft.

Ons Historisch Renaissance Kleed huren kan in maat M. Deze Middeleeuwse jurk in fluweel brengt de rijke geschiedenis tot leven.

Stel je voor hoe je jezelf omhult met de prachtige combinatie van kleuren en texturen, hoe je jezelf transformeert in een personage uit lang vervlogen tijden. Onze kleedverhuur biedt jou de kans om de sfeer van toen te ervaren zonder afstand te hoeven doen van modern comfort.

Klaar om de Middeleeuwse pracht te omarmen? Reserveer vandaag nog jouw moment in de tijd en beleef de magie van het verleden in het heden. Voor vragen en boekingen staan we graag voor je klaar. Laat je betoveren door de allure van het verleden met ons prachtige Middeleeuwse Kleed in cremekleur en oker fluweel.

Price: 
€ 50,00