Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Beul

Titel:
Beulenpak

ARTIKEL:
99.026.003
Productomschrijving: 

Laat de nachtmerries tot leven komen met het Beulenpak uit onze Verhuur - Een Duistere Enigma!

Op zoek naar een kostuum dat zowel rillingen over de rug jaagt op Halloween als je terugvoert naar de middeleeuwen? Het Beulenpak uit onze Verhuur is de perfecte keuze voor diegenen die de duisternis willen omarmen en een mysterieuze en onheilspellende sfeer willen creëren. Het kostuum omvat een Beulenkap zodat het gezicht van de beul volledig onherkenbaar is, een zwarte trui en bijpassende broek. Ons Beulenkostuum huren kan in maat onesize (M/L).

Kenmerken:

  • Compleet Beulenkostuum: Ons Beulenpak bevat alles wat je nodig hebt om de rol van de mysterieuze beul aan te nemen, inclusief de beulenkap om je identiteit te verbergen.

  • Ideaal voor Halloween: Of je nu op zoek bent naar een angstaanjagend Halloween-kostuum of een kostuumfeestje met een duister randje, dit Beulenpak past perfect bij de gelegenheid.

  • Terug in de Tijd: Stap terug in de middeleeuwen en verander in een sinistere beul die angst en ontzag oproept.

  • Veelzijdige Maat: Ons Beul Kostuum huren kan in maat onesize (M/L), zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de pasvorm.

Suggesties voor Gebruik:

  • Halloween Griezel: Jaag iedereen de stuipen op het lijf tijdens Halloween als de onherkenbare beul.

  • Middeleeuws Personage: Treed binnen in de middeleeuwen en speel de rol van de meedogenloze beul op historische evenementen en themafeesten.

  • Fotomomenten: Creëer onvergetelijke beelden van je mysterieuze beulkarakter en deel ze met vrienden en volgers.

Huur nu en word de nachtmerrie die je altijd al wilde zijn!  Wacht niet langer! Met het Beulenpak uit onze Verhuur kun je de duisternis omarmen en een onvergetelijke en enigmatische aanwezigheid worden op elk evenement.

Price: 
€ 35,00