Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Slaapkleed

Titel:
Middeleeuws Slaapkleed Kasteelheer Kostuum Gestreept

ARTIKEL:
99.026.025
Productomschrijving: 

Herbeleef de magie van middeleeuwse kastelen en sprookjes met het Middeleeuws Slaapkleed Kasteelheer uit onze verhuur. Dit prachtige slaapkleed is geïnspireerd op de kleding van koningen en prinsen zoals we die kennen uit klassieke sprookjes. Het is een knielang open kleed in donkerblauw en wit gestreept katoen, voorzien van lange mouwen en natuurlijk de onmisbare puntige slaapmuts.

Dit slaapkleed huren kan in maat onesize (M/L) en is perfect geschikt voor het tot leven brengen van je favoriete Halloween-personage, een iconische sprookjesfiguur of een middeleeuwse toneelact. Of je nu een betoverende koning wilt zijn in je fantasieën of een speler in een middeleeuws drama, dit kostuum biedt je de kans om in de huid te kruipen van een nobel heerser.

Het Middeleeuws Slaapkleed Kasteelheer is de belichaming van tijdloze charme en kan je naar elke gewenste fantasiewereld transporteren. Verover kastelen, betreed betoverde bossen of heers over je eigen koninkrijk met dit prachtige kostuum.

Reserveer en huur vandaag nog dit Slaapkleed kostuum en maak je klaar om je in de middeleeuwen of sprookjeswereld te wanen. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer onvergetelijke momenten in dit betoverende Middeleeuwse Slaapkleed Kasteelheer.

Price: 
€ 30,00