Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Nar van de Nacht

Titel:
Halloween Nar Kostuum Zwart Wit

ARTIKEL:
99.026.017
Productomschrijving: 

Laat je innerlijke nar tot leven komen met het opvallende Halloween Nar Kostuum in zwart en wit uit onze verhuur. Dit onduigende Narrenpak is een eerbetoon aan de traditionele hofnarren, en combineert een speelse en ondeugende uitstraling met een vleugje duisternis. Het kostuum bestaat uit een narrenbroek, narrentrui en narrenkap, allemaal verdeeld in zwart en wit.

Belangrijkste kenmerken van ons Halloween Hofnar Kostuum:

  • Unieke Zwarte en Witte Ontwerpelementen: Het kostuum is verdeeld in zwart en wit, met een opvallend ruitenmotief dat de aandacht trekt en een contrasterende uitstraling biedt.

  • Speelse Details: Aan het uiteinde van de narrenkap hangen twee kleine doodskopjes die een duistere en ondeugende twist toevoegen aan de look.

  • Onesize (M/L): Dit Halloween Jester Kostuum huren kan in maat M/L en is ontworpen om te passen bij de meeste volwassenen, zodat je je comfortabel kunt bewegen tijdens Halloweenfeesten, kasteelthemafeesten en andere evenementen.

Dit Halloween Nar Kostuum is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke en opvallende outfit voor Halloween, een donkere hofnar willen uitbeelden aan een middeleeuws hof of een ander kostuumfeest. Het biedt een evenwicht tussen speelsheid en duisternis en zal zeker de aandacht trekken van iedereen om je heen.

Laat je innerlijke nar zien en maak indruk op je vrienden met dit opvallende kostuum. Huur het vandaag nog en maak je klaar om de (Je)ster van het feest te worden!

Price: 
€ 35,00